Vier carnaval in de schouwburg

18-02-2022

Vier carnaval in de schouwburg
 

Het gaat eindelijk weer gebeuren: volgend weekend vieren we Carnaval in Kuuk! Ook in de schouwburg is genoeg te beleven: van Rundje Kuuk op vrijdagavond tot ‘Kleintje Carnaval’ van carnavalsvereniging de Nölers op zondagmiddag. Ontdek hier het programma van carnaval 2022. 

De komende week wordt het programma nog aangevuld.

Vrijdag 25 februari | Radje van ‘t padje (Rundje Kuuk)

De vrijdag voor carnaval trappen we af met het Rundje Kuuk. Maak met je ticket een rondje langs 8 cafés in Cuijk, waaronder de schouwburg. 

In de schouwburg gaat het los met ‘Radje van ‘t padje’: Het publiek bepaalt het genre. Een flinke zwengel aan het rad, en de dj's gaan los! Van 90's naar foute hits en van carnavalskrakers naar lekker schudden. DJ's Biercharmd, Pablo ijscobar en IBI-Apreski zetten de schouwburg op z’n kop.

Kaarten à 20 euro zijn vanaf zaterdag 19 februari te koop in een van de deelnemende kroegen (niet in de schouwburg). Op de avond zelf kost een ticket 22 euro. 
Je ticket ruil je vrijdagavond om voor 8 consumptiebonnen. De eerste deelnemers ontvangen het felbegeerde t-shirt. Meer informatie.

Aanvang 20:11 uur. Entree met (of zonder!) ticket Rundje Kuuk. Vol is vol.

tekst loopt door onder de afbeelding

Vier carnaval in de schouwburg
Kom vrijdagavond tijdens Rundje Kuuk langs voor Radje van 't Padje 

Zaterdag 26 februari | Knaldrang

Zaterdagavond vier je carnaval in de schouwburg met 'Knaldrang'. Na lang stil gezeten te hebben is de drang naar gezelligheid, dansen en drankjes groter dan ooit.

Guilty pleasures, foute hits, disco, 90’s, 00’s, house en hitjes van nu komen voorbij. De dj’s trekken alles uit de kast om er een groot feest van te maken!

Line-up: JAVA / IJSKOUWD / DEREK SHOTS / SINJI / DAAN DE HAARDT / MC NIGEL SEAN.

Aanvang 21:00 uur. Gratis entree en vol is vol. Volg de laatste updates in het Facebookevenement.

tekst loopt door onder de afbeelding

Vier carnaval in de schouwburg
 

Zondag 27 februari | Kleintje Carnaval (de Nölers)

Met ‘Kleintje Carnaval’ geeft carnavalsvereniging De Nölers vanaf 14:11 uur een gezellig middagprogramma. De vereniging neemt afscheid van Prins Mark I en adjudant Dries en verwelkomt de nieuwe prins. Een feestelijke middag met veel muziek! 

Aanvang 14:11 uur (zaal open om 13:00 uur). Gratis entree en vol is vol. Meer informatie.

Dinsdag 1 maart | Vrij Stempelen (alternatieve ‘Kuukse elfkroegetocht’)

De traditionele Kuukse elfkroegetocht gaat helaas niet door, maar de cafés organiseren vandaag een eigen binnenprogramma vanaf 11:11 uur. In de schouwburg is het feest met DJ Alive. 

Aanvang 11:11 uur. Een kaartje is te koop voor 2,00 euro en geldt als toegangsbewijs. Meer informatie.

Vier carnaval in de schouwburg
Dinsdag is het feest met DJ Alive 

Voor de carnavalsactiviteiten in de schouwburg heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Er is daarom plek voor maximaal 500 feestvierders.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook