Theater voor en door jongeren

22-06-2022

Theater voor en door jongeren
De cast van Trots54 

De jongerencommunity Trots54 is terug met een nieuwe voorstelling. ‘HONGER’ is vanaf woensdag 29 juni te zien in verschillende theaters in Noord-Brabant, met een première in onze schouwburg. Wil je komen kijken? Er zijn nog kaarten beschikbaar!

HONGER gaat over de dilemma’s en uitdagingen van jongeren in de fictieve achterstandswijk ’t Scharnier. Twee vriendengroepen komen met elkaar in conflict tijdens één van de vele underground feestjes. 

De ene groep experimenteert met seks en drugs. De andere groep probeert op het rechte pad te blijven met fysieke training in de boksgym genaamd Club Fix. Enkele jongeren hebben te maken met criminele uitbuiting en de twee groepen raken steeds meer verstrengeld.

HONGER om alles uit te proberen
HONGER om overal schijt aan te hebben
HONGER om door te gaan
HONGER om jezelf keer op keer tegen te komen

Trots54

Trots54 is een kunst- en cultuurcommunity voor en door jongeren. Een plek waar jongeren aan de slag kunnen met hun dromen, ambities en uitdagingen en waar verhalen verteld worden over vriendschap, liefde, school, werk, thuissituatie en mentale en fysieke gezondheid. 

In de afgelopen jaren maakte Trots54, in opdracht van De Leijgraaf, verschillende voorstellingen. Inmiddels heeft Trots54 zich ontwikkeld tot een stichting met eigen bestuur met partners uit onderwijs, cultuur en het sociaal domein in de regio.

Kaarten en informatie

Van 29 juni tot en met 20 juli is de nieuwe voorstelling HONGER te zien in verschillende theaters in de regio, met een première in Schouwburg Cuijk. De voorstelling is in onze schouwburg vier keer te zien: op woensdag 29 en donderdag 30 juni om 10.30 en 13.30 uur. 

Trots54 speelt de voorstelling voor studenten en docenten van Metameer, Merletcollege Cuijk en de Leijgraaf. Alle shows zijn bovendien toegankelijk voor publiek en er zijn nog kaarten beschikbaar. 

Reserveren kan via info@trots54.nl. Kaarten kosten €10,-  (contant betalen aan de deur). 
 

Trailer van de voorstelling 'Soos' (zomer 2021) 

Deel op Twitter | Deel op Facebook