Start verkoop nieuwe theaterseizoen

24-05-2022

Start verkoop nieuwe theaterseizoen
 

Voor het eerst in lange tijd presenteert de schouwburg weer een fonkelnieuw programma. Met grote namen als Theo Maassen, Fred van Leer, Herman van Veen en Tania Kross is het een seizoen om naar uit te kijken. De kaartverkoop start vrijdag 3 juni om 13.30 uur.

Het programma van de schouwburg is de afgelopen twee jaar flink in beweging geweest. “Het was even doorbijten voor zowel de artiesten als het publiek, maar inmiddels hebben we bijna alle verplaatste voorstellingen kunnen inhalen”, vertelt directeur Bart Vaessen. 

“We sluiten nu de coronaperiode af en presenteren volgende week een gloednieuw seizoen. De artiesten hebben er zin in en maken ontzettend veel nieuwe producties. Er is daarom in het komende seizoen veel te kiezen.” 

Van cabaret tot muziek

Het schouwburgprogramma staat weer vol met bekende cabaretiers. Zo geeft Bert Visscher een try-out van zijn nieuwe voorstelling en staat Tineke Schouten twee keer op het toneel met haar jubileumvoorstelling ‘Dubbel’. Dit seizoen is er ook veel jong cabarettalent te ontdekken, zoals n00b (winnaar Wim Sonneveldprijs) en Lisa Ostermann (winnares Leids Cabaret Festival). 

Muziekliefhebbers kunnen kiezen voor Nederlandstalige artiesten zoals Jan Smit en De Kast, of de populaire klassieke muziek van Tania Kross en Fuse. Charlie Luske brengt een ode aan Robbie Williams en Motel Westcoast keer terug met hun geliefde ‘westcoast’ muziek.

Jeugdvoorstellingen en theatercolleges

Families kunnen komend jaar genieten van o.a. ‘De Schippers van de Kameleon (6+)’, ‘De Regels van Floor (8+)’ en Sterrin Smalbrugge (7+). Onze jongste gasten kunnen hun hart ophalen bij de sprookjesmusical ‘Assepoester (4+)’, de winterrevue van de populaire ‘Titus & Fien (4+)’ en bij ‘Kikker is Verliefd (3+)’, naar de bekende prentenboeken van Max Velthuijs.

Vind je het leuk om iets nieuws te leren, dan kun je terecht bij een van de vele theatercolleges. Zoals die van wetenschapsjournalist Diederik Jekel, zorgvernieuwer Teun Toebes of de neuropsycholoog Erik Scherder.

Noteer vast in je agenda

Het complete programma van seizoen 2022|2023 is vanaf maandag 30 mei te zien op onze website. Vanaf dan zie je welke artiesten en gezelschappen volgend seizoen naar de schouwburg komen. 

Voor Vrienden start woensdag 1 juni om 13.30 uur de Vroege Vogel Verkoop. Wil je graag Vriend worden van de schouwburg? Kijk dan op deze pagina.

Op vrijdag 3 juni om 13.30 uur start de kaartverkoop voor iedereen via de website en telefonisch via het bespreekbureau.

Programmagids 

Voor het eerst in twee jaar verschijnt er weer een papieren programmagids. Hiervoor werken we samen met het Vita Magazine

De eerste week van juni valt het Vita Magazine – Theatereditie op de mat, met daarin als bijlage een compleet programmaoverzicht van onze schouwburg. Vanaf 3 juni is de bijlage ook af te halen bij de schouwburg.

Vita Magazine wordt verspreid in Cuijk, Boxmeer, Overloon, Oeffelt, Haps, Sint Anthonis, Mill en Grave en is beschikbaar op een aantal afhaalpunten
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook