Spelers gezocht voor nieuwe voorstelling Rust en Vreugd

02-06-2023

Spelers gezocht voor nieuwe voorstelling Rust en Vreugd
De cast van de nieuwe voorstelling Rust en Vreugd (Doris Baaten, Joep Onderdelinden e.a.) 

Altijd al eens willen meespelen in een grote toneelvoorstelling? Bos Theaterproducties zoekt voor de nieuwe voorstelling Rust en Vreugd (een vervolg op de populaire Hendrik Groen-reeks) amateurspelers tussen de 30 en 60 jaar, met spelervaring.

Over Rust en Vreugd

Na de dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma – Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. 

Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

Met Doris Baaten, Joep Onderdelinden, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers, Scott Reniers en Mats Hoogland.

Auditie-oproep

Voor de voorstelling Rust en vreugd is Bos Theaterproducties op zoek naar amateurs (m/v/x) met spelervaring:

  • Ben jij tussen de 30 en 60 jaar? 
  • Heb jij spelervaring (bij een amateur- of semiprofessioneel gezelschap)?
  • Ben je in februari en maart 2024 overdag beschikbaar voor een aantal repetities (in Amsterdam) en van maart t/m juni 2024 in de namiddag / avond beschikbaar om in maximaal 10 tot 15 voorstellingen in de tournee mee te spelen?
  • Lijkt je het leuk om een bewoner op het volkstuincomplex Rust en vreugd te spelen?

Reageer dan op deze oproep, en wie weet ga jij straks mee op tournee! (31 mei 2024 is de voorstelling in onze schouwburg te zien)

Je kunt tot en met 31 augustus reageren op deze oproep. Kijk op de website van Bos Theaterproducties voor meer informatie. 

Teaser van de nieuwe voorstelling 'Rust en Vreugd', die 31 mei 2024 te zien is in onze schouwburg 

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook