Nieuwe voorstellingen toegevoegd aan programma

27-08-2021

Nieuwe voorstellingen toegevoegd aan programma
Trijntje Oosterhuis zingt muziek van de bekende componist Burt Bacharach 

Het nieuwe theaterseizoen is begonnen! Het programma is aangevuld met een aantal nieuwe voorstellingen. Onder meer zangeres Trijntje Oosterhuis en opera- en musicalzanger Ernst Daniël Smid zijn aan het programma toegevoegd. 

Na een wat stil seizoen waarin veel voorstellingen zijn uitgesteld of geannuleerd, kan je nu eindelijk weer volop genieten van voorstellingen in de schouwburg. Het gehele programma is in juni bekendgemaakt en wordt nu aangevuld met een aantal nieuwe artiesten.

Nieuwe concerten

Een van Nederlands grootste zangeressen, Trijntje Oosterhuis, laat vrijdag 20 mei samen met haar band het tijdloze Songbook van Burt Bacharach horen. Deze componist is bekend van popklassiekers als ‘I Say A Little Prayer’ en ‘That’s What Friends Are For’.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht viert dit seizoen haar 70-jarig jubileum met een speciaal concert op zaterdag 20 november. In ‘Meet the orchestra’ maak je kennis met de leden en geschiedenis van het orkest en word je uiteraard getrakteerd op een mooi concert.

Nieuwe voorstellingen toegevoegd aan programma
Ernst Daniël Smid speelt een voorstelling naar aanleiding van zijn diagnose met de ziekte van Parkinson 

Toneel en muziektheater

Bijzonder is de komst van Ernst Daniël Smid. Drie jaar geleden werd de opera- en musicalzanger gediagnosticeerd met een levensbedreigende vorm van de ziekte van Parkinson. Dit aangrijpende verhaal dient nu als inspiratie voor de voorstelling ‘Smelt’, die woensdag 3 november in de schouwburg te zien is. 

Tot slot is fluitist, componist en fervent reiziger Chris Hinze terug met een multimediale voorstelling over zijn reis naar Inda. Zondag 22 mei neemt hij het publiek mee naar dit fascinerende land. 

Voor deze voorstellingen is de verkoop gestart. Kijk hiervoor op onze voorstellingspagina

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook