Nieuwe namen voor seizoen 23|24

19-04-2023

Nieuwe namen voor seizoen 23|24
Claudia de Breij is terug met een nieuwe voorstelling, te zien op 31 januari en 1 februari 

Nog een kleine maand wachten en dan presenteren we het complete programma voor seizoen 23|24. Maar we mogen nu alvast enkele namen bekendmaken! 

Geniet volgend seizoen van de voorstellingen van Claudia de Breij, Roué Verveer, Richard Groenendijk en het nieuwe duo Kraay & Kroon (Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon). De kaartverkoop voor deze vier voorstellingen is gestart.

Richard Groenendijk - Voor iedereen beter (reprise)
Volgens de pers behoort Richard Groenendijk tot de grote komieken van ons land. Hij is openhartig, scherp, een tikkie vilein, vol zelfspot, maar vooral heel komisch. En hij kan ook nog eens geweldig zingen. Wegens groot succes is zijn voorstelling ‘Voor iedereen beter’ opnieuw in onze schouwburg te zien.

Te zien op vrijdag 10 november

Claudia de Breij – Wat als (try-out)
Na haar door pers en publiek bejubelde derde Oudejaarsconference (2022), die inclusief terugkijkers door zo’n vier miljoen mensen werd bekeken, nam ze een hoognodige adempauze. Ze moest even alleen zijn. 

Maar nu is Claudia de Breij uitgerust en vol inspiratie terug in het theater met haar gloednieuwe voorstelling. Wat als je daar nou eens bij was?

Te zien op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari.

Kraaij & Kroon - Papadag bestaat niet
In de hilarische (muzikale) theaterkomedie ‘Papadag bestaat niet’ kruipen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon in de huid van diverse vaders en zonen. In rap tempo wisselen komische, soms persoonlijke maar ook schrijnende vader-zoon relaties elkaar af, waarbij mama in elk geval onmisbaar blijkt.

Te zien op donderdag 28 maart.

Roué Verveer – Gewoon Roué
Volgend seizoen speelt hij zijn tiende voorstelling en dat viert hij met een show die, zoals altijd, een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit, zelfspot en een paar rake kritische noten bevat. Eigenlijk dus een avondje ‘Gewoon Roué’.

Te zien op donderdag 11 april


 

Deel op Twitter | Deel op Facebook