nieuws ›› nieuw-thuis-in-t-theater
Nieuw: Thuis in 't Theater

Nieuw: Thuis in 't Theater

21-10-2020

Onze schouwburg blijft open! Met Thuis ’t Theater start een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Speciaal voor jou en slechts 29 andere gasten, in een huiselijke sfeer en dichterbij artiesten dan ooit.

Directeur Sjoerd Meijer is samen met Elles van Loenen van de Steenakker druk bezig met een programma voor iedereen die het theater niet kan missen. Meijer: “Juist nu willen we er zijn en onze deuren open houden. Weliswaar niet wagenwijd, maar het welkom zal er zeker niet minder om zijn. We zorgen voor een warme, gezellige aankleding alsof artiesten bij jou in de huiskamer staan.”

Zo kan het zijn dat je niet in het rode pluche, maar op een zachte bank op het toneel zit met een schemerlamp op het tafeltje naast je. Ook is de afgelopen weken keihard gewerkt aan een metamorfose van het SchouwCafé dat inmiddels is omgedoopt tot Kleine Zaal, compleet met een tribune die kon worden overgenomen van een ander theater.

Voor Van Loenen is ‘huistheater’ al ruim tien jaar gesneden koek. “Wij zijn bij de Steenakker natuurlijk niet anders gewend. Het is leuk om onze ervaringen en ideeën, maar ook ons netwerk, naar de schouwburg te mogen brengen. Zo kunnen we samen van de nood iets moois maken, waar het publiek straks hopelijk ook van geniet.”

Zin om erbij te zijn? Vanaf volgende week vind je het programma op onze website.

Deel op Twitter | Deel op Facebook

Meer nieuws

'Ik leer de artiesten op een andere manier kennen’
‘Toneel moet je in de schouwburg zien, niet op tv’
Schouwburg blijft gesloten tot en met 15 maart
Lenette van Dongen in lockdown: ‘Spaar je kleine blij’
Kijk mee achter de schermen bij video-opname Emma Loeffen
Artiesten in lockdown: Holland Baroque wil zoveel mogelijk muziek maken
Schilderijen schouwburg vol bijzondere verhalen
'Als de gasten hebben genoten, dan heb ik ook genoten’
Artiesten in lockdown: Frank Boeijen wil vooral in contact blijven
Carnaval van schouwburg naar thuis op de bank