Nieuw: Thuis in 't Theater

21-10-2020

Onze schouwburg blijft open! Met Thuis ’t Theater start een unieke reeks intieme en bijzondere voorstellingen in samenwerking met Huistheater De Steenakker. Speciaal voor jou en slechts 29 andere gasten, in een huiselijke sfeer en dichterbij artiesten dan ooit.

Directeur Sjoerd Meijer is samen met Elles van Loenen van de Steenakker druk bezig met een programma voor iedereen die het theater niet kan missen. Meijer: “Juist nu willen we er zijn en onze deuren open houden. Weliswaar niet wagenwijd, maar het welkom zal er zeker niet minder om zijn. We zorgen voor een warme, gezellige aankleding alsof artiesten bij jou in de huiskamer staan.”

Zo kan het zijn dat je niet in het rode pluche, maar op een zachte bank op het toneel zit met een schemerlamp op het tafeltje naast je. Ook is de afgelopen weken keihard gewerkt aan een metamorfose van het SchouwCafé dat inmiddels is omgedoopt tot Kleine Zaal, compleet met een tribune die kon worden overgenomen van een ander theater.

Voor Van Loenen is ‘huistheater’ al ruim tien jaar gesneden koek. “Wij zijn bij de Steenakker natuurlijk niet anders gewend. Het is leuk om onze ervaringen en ideeën, maar ook ons netwerk, naar de schouwburg te mogen brengen. Zo kunnen we samen van de nood iets moois maken, waar het publiek straks hopelijk ook van geniet.”

Zin om erbij te zijn? Vanaf volgende week vind je het programma op onze website.

Nieuw: Thuis in 't Theater
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook