Nieuw: Theaterconcert voor en door vrouwen

09-03-2023

Nieuw: Theaterconcert voor en door vrouwen
Renée en Bettina komen zaterdag 18 november naar onze schouwburg met #PERFECT 

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zijn momenteel samen op tournee met hun theaterconcert #PERFECT: een voorstelling voor en door vrouwen van nu. In RTL Boulevard kondigden ze aan dat ze na de zomer opnieuw de theaters in gaan. Zaterdag 18 november komen ze naar onze schouwburg, de kaartverkoop is gestart. 

Kijk, het moederschap is prachtig. En het hebben van een fijne relatie ook. En als je dan ook nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Van een afstandje.

Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen van een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het soms toch allemaal een beetje anders.

Liedjes en persoonlijke verhalen

#PERFECT keert na een succesvol seizoen, vol met lovende kritieken en uitverkochte zalen, terug in de theaters. Het is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu.

Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol, en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. 

Bettina is naast haar theaterwerk sidekick bij Ruud de Wild op Radio 2, een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

#PERFECT is zaterdag 18 november in onze schouwburg te zien. Bestel nu je kaarten op deze pagina
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook