nieuws ›› nieuw-jaar-nieuw-programma
Nieuw jaar, nieuw programma

Nieuw jaar, nieuw programma

05-12-2020

We gaan het nieuwe jaar in met een nieuw programma! De tweede helft van het seizoen telt zo’n 20 verplaatste voorstellingen die de afgelopen maanden niet door konden gaan en zijn verplaatst. Daarnaast zijn er ruim 40 nieuwe voorstellingen en is er komend jaar een speciaal carnavalsprogramma.

Nieuwsgierig hoe het programma eruit ziet? Bekijk het hier, print het uit, kruis je favorieten aan en hang het op de koelkast, wc of boven je bed.

De kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen start zaterdag 12 december om 13.30 uur via de website (tip: leuk voor onder de boom!).
Het bespreekbureau is die dag telefonisch en per e-mail bereikbaar van 13.30-17.00 uur.

Carnavalsprogramma
Ook komend jaar wordt er in de schouwburg geen carnaval gevierd, maar dat betekent niet dat het geen feest wordt! Zo komen de Gebroeders Ko met hun ‘Kindersjo’, Jacques Herb en Pater Moeskroen met Mark van de Veerdonk.

Talent uit de regio
Ook is er weer ruimte voor regionaal talent: Emma Loeffen & Friends uit Vianen, de Cuijkse Jori van Gemert, tevens gastprogrammeur bij de schouwburg, en singer-songwriter Etan Huijs uit Venray die zijn nieuwe album presenteert.

Voor kinderen
Voor jonge theatergasten is er volgend jaar voor elke leeftijd weer genoeg te beleven. Van ‘Juf Roos gaat op avontuur’ tot ‘100% Coco de musical’, ‘Junglebook’ en ‘Het grote mad science theaterfeest’.

Vroege Vogel Verkoop
Wil je graag voorrang bij het bestellen van kaarten? Als Vriend van de schouwburg krijg je toegang tot de Vroege Vogel Verkoop. Deze begint donderdag 10 december om 14.00 uur.

Lees hier hoe je je aanmeldt

Deel op Twitter | Deel op Facebook

Meer nieuws

Etan Huijs maakt videoclip in lege Schouwburg Cuijk
Sluiting schouwburg verlengd tot en met 9 februari
Kerstvakantie-tips voor het hele gezin
Cultuurtips voor de kerstvakantie
Thuis in 2021
Schouwburg gesloten tot en met 19 januari 2021
Leerlingen Merletcollege verruilen leslokaal voor theaterzaal
Paarse Vrijdag: ook de schouwburg is van iedereen
Gastprogrammeur John Floore overleden
Word nu Vriend en profiteer van de Vroege Vogel Verkoop