Minidisco komt met vrolijke familiemusical naar de schouwburg

03-01-2023

Minidisco komt met vrolijke familiemusical naar de schouwburg
Het Feest van Tante Rita (4+) is zaterdag 14 januari te zien in onze schouwburg 

Minidisco is met meer dan 1,5 miljard views op YouTube en honderden miljoenen streams op Spotify misschien wel het grootste kindermuziekmerk van Nederland. Na een bioscoopfilm komt ‘Het Feest van Tante Rita (4+)’ als vrolijke familiemusical naar onze schouwburg!

Op bijna elke camping en vakantiepark in Nederland en grote delen van Europa dansen en zingen de kids elke vakantie weer mee op de grootste Minidiscohits, zoals Dans met Tante Rita, Tsjoe Tsjoe Wa, Theo Theo, Chocolade en het Junglelied. Ook online, op basisscholen en op de dansscholen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de catchy liedjes van dit muziekmerk.

Deze liedjes zijn nu te horen in de gloednieuwe familiemusical ‘Het Feest van Tante Rita’ (4+).

De tekst loopt door onder de afbeelding

Minidisco komt met vrolijke familiemusical naar de schouwburg
Beeld uit de familiemusical Het Feest van Tante Rita (4+) 

Voor jong en oud

De voorstelling is voor jong en oud en zet het hele theater op zijn kop. De jonge kids doen mee van begin tot eind en er valt genoeg te lachen en te zien voor de ouders, opa’s en oma’s en iedereen die mee wil.

“Mensen vergelijken het wel eens met een jeugdversie van Mamma Mia”, vertelt producent Arnan Samson. “Wat Mamma Mia is voor ABBA is Het Feest van Tante Rita voor Minidisco. We hebben de grootste hits gepakt en zijn daar een nieuw verhaal omheen gaan schrijven, waardoor het lijkt of elk nummer speciaal voor de musical gemaakt is.”

Musicalactrice Hilke Bierman speelt een van de hoofdrollen en is naast o.a. Robin van den Akker, Lucas van den Elshout en Marcela Rocha te zien op het toneel.

‘Het Feest van Tante Rita (4+)’ is zaterdag 14 januari te zien in Schouwburg Cuijk. Bestel nu je kaarten voor de show om 13.30 uur of om 16.00 uur.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook