Maak kans op een gesigneerde Snarenplukkers-gitaar

22-11-2023

Maak kans op een gesigneerde Snarenplukkers-gitaar
Bart-Jan Baartmans presenteert een tweede seizoen Snarenplukkers in Wild Verband 

De serie ‘Snarenplukkers in Wild Verband’ draait om de gitarist, om zijn sound en zijn band. Maar waar zou hij zijn zonder zijn gitaar. Gastheer Bart-Jan Baartmans neemt tijdens de serie een nieuwe Squire Stratocaster mee, die hij door al zijn muzikale gasten laat signeren. In juni wordt deze gitaar verloot onder de Snarenplukker-fans.

Hoe zou de Telecaster klinken als Bertolf erop speelt. Of Ruben Hoeke, Theo Sieben of Maarten Ouweneel?

Je hoort het tijdens de serie ‘Snarenplukkers in Wild Verband’, waarin gastheer en meestergitarist BJ Baartmans een tweegesprek aangaat met een gitaarheld uit de Nederlandse muziekwereld.

De serie start voor een tweede seizoen op woensdag 29 november in Schouwburg Cuijk en is daarna nog acht keer te zien tot aan de zomer, afwisselend in de schouwburg, het Veerhuis in Oeffelt en Huistheater de Steenakker (Haps).

Verloting

Bart-Jan laat na elke editie de Stratocaster signeren door zijn gast. Bezoekers van een van de edities kunnen zich inschrijven om kans te maken op de unieke Snarenplukkers-gitaar. Op de locatie is een inschrijfformulier aanwezig.

Kans maken? Meld je dan aan voor de verloting tijdens één van de Snarenplukkers-edities. De winnaar wordt gekozen in overleg met Bart-Jan Baartmans.

Kijk voor meer informatie over de serie op deze pagina.

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook