Maak kans op een gesigneerde Snarenplukkers-gitaar

21-10-2022

Maak kans op een gesigneerde Snarenplukkers-gitaar
Bart Jan met de gloednieuwe Telecaster 

De serie ‘Snarenplukkers in Wild Verband’ draait om de gitarist, om zijn sound en zijn band. Maar waar zou hij zijn zonder zijn gitaar… Gastheer Bart Jan Baartmans neemt tijdens de serie een nieuwe ‘Telecaster’ mee, die hij door al zijn muzikale gasten laat signeren. In mei wordt deze gitaar verloot onder de Snarenplukker-fans.

Hoe zou de Telecaster klinken als Wouter Planteijdt erop speelt. Of Leif de Leeuw, Jac Bico, Jaap Kwakman, Marcel de Groot, Vedran Mirčetić, Jan Hendriks of Loek Schrievers?

Je hoort het tijdens de serie ‘Snarenplukkers in Wild Verband’, waarin gastheer en meestergitarist BJ Baartmans een tweegesprek aangaat met een gitaarheld uit de Nederlandse muziekwereld.

De serie begint zondag 30 oktober in het Veerhuis in Oeffelt, en is daarna nog zeven keer te zien tot aan de zomer, afwisselend in Schouwburg Cuijk, het Veerhuis en Huistheater de Steenakker (Haps).

Winactie

De ‘Snarenplukkers’-gitaar wordt uitgereikt tijdens het ‘Boothuis Festival’ op zondag 28 mei in het Veerhuis. Kans maken? Meld je dan aan voor de verloting tijdens één van de Snarenplukkers-edities. De winnaar wordt gekozen in overleg met Bart Jan Baartmans.

Lees meer over ‘Snarenplukkers in Wild Verband’.

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook