Kom jij ons team versterken?

24-06-2022

Kom jij ons team versterken?
Na afloop van de voorstelling kwam Frans Bauer nog langs in het TheaterCafé 

Vanaf september zoeken we nieuwe collega’s in ons horeca-team. Werken in de schouwburg is afwisselend: van biertjes tappen bij voorstellingen tot de bediening bij grote evenementen, geen dag is hetzelfde. 

In het team is plek voor zowel parttime collega's (met name in de avonden en het weekend) als voor een hoofd bediening. 

Medewerker Horeca (parttime/oproepkracht)

Als horecamedewerker ben jij het visitekaartje van onze schouwburg. Je doet er alles aan om onze gasten een heerlijke avond uit te bezorgen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een gastvrije ontvangst, serveer je hapjes en drankjes en ruim je alles weer netjes op nadat de laatste gast vriendelijk is uitgelaten.

Of het nu om een cabaretvoorstelling of een zakelijk diner gaat, met jouw enthousiasme, service en werkplezier maak je de avond helemaal af. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, ook dan ben je welkom om het vak te leren.

Allround Medewerker Horeca/Hoofd Bediening (20 à 30 uur per week)

Als allround horecamedewerker/Hoofd Bediening ben je het visitekaartje van onze schouwburg en bewaak je de kwaliteit. Jouw baan is zeer afwisselend, waardoor je de ene avond gasten bij een voorstelling ontvangt en de andere avond een zakelijk diner in de Kleine Zaal tot in de puntjes verzorgt. 

Je doet de voorbereiding, stuurt de medewerkers aan en werkt uiteraard zelf ook mee. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de afdelingsadministratie, bestellingen en inkopen.

Meer informatie

Vragen over de functies? Stuur dan een bericht naar Maurice Vloed (Hoofd Horeca & Verhuur) via m.vloed@schouwburgcuijk.nl

Kijk voor meer informatie over de functies op onze vacaturepagina.

Deel op Twitter | Deel op Facebook