Kinderfestival in de herfstvakantie

20-09-2022

Kinderfestival in de herfstvakantie
Geniet in de herfstvakantie van jeugdvoorstellingen en kinderfilms 

In de herfstvakantie is er overdag voor de Cuijkentjes van 6 tot 12 jaar uit het hele land theater, dans, muziek en film in Schouwburg Cuijk en Industry Bioscoop. Een programma om van te genieten én vooral ook om mee te doen. Het theater als kippenhok boordevol energie! Kom dinsdag 25 t/m donderdag 27 oktober naar kinderfestival ‘Land van Cuijkentjes’.

Je kunt deze dagen meedoen met workshops of naar de voorstellingen en films komen kijken. Elke middag starten we gezamenlijk in de schouwburg met een warming-up 'Bodyclap'. Daarna kies je je eigen route (meer informatie lees je onderaan op deze pagina).

Voorstellingen in de schouwburg

Elke dag staat er een andere jeugdvoorstelling op het programma. Op dinsdag is in de schouwburg de voorstelling 'Stormkop' te zien: een poppenspel over twijfelen, vragen durven stellen en kritisch denken van Jansen & De Boer.

Woensdag speelt de ‘Carbarapshow’. De Cuijkentjes bepalen waar het over moet gaan in deze interactieve mixed-up voorstelling van freestyle rap en hiphop muziek. 

Donderdag word je meegenomen in het ontstaan van de hiphopcultuur. Dit boeiende verhaal wordt interactief verteld en hiphopelementen als rap, breakdance en dj'ing worden live gedemonstreerd. 

Film in de bioscoop

Naast deze activiteiten in onze schouwburg kun je ook naar de film bij Industry Bioscoop. Daar draait in de ochtenden de nieuwe film ‘Misfit: The Switch’. Het middagprogramma heeft op dinsdag ‘Strijder’, op woensdag de ‘Allergrootste Slijmfilm’ en op donderdag ‘Knor’, de alom bejubelde animatiefilm over Babs die een varkentje cadeau krijgt. 

tekst loopt door onder de afbeelding

Kinderfestival in de herfstvakantie
Kies eerst de dag, daarna Route KIP of Route EI 

Kaartverkoop alleen via de schouwburg

Kaarten koop je voor € 5,- per persoon bij de schouwburg, via onze website. Je kiest daarbij voor een route KIP of Ei. 

Kaartje KIP: voorstelling en workshops in de schouwburg
Kaartje EI: film in de Industry Bioscoop en daarna één voorstelling of workshop in de schouwburg.

Dinsdag 25 oktober: KIP of EI

Woensdag 26 oktober: KIP of EI

Donderdag 27 oktober: KIP of EI

Kinderfestival in de herfstvakantie
Op donderdag 27 oktober is in Bioscoop Industry de film 'Knor' te zien 

Deel op Twitter | Deel op Facebook