'Kikker is verliefd' genomineerd voor Beste Familiemusical 2023

11-04-2023

'Kikker is verliefd' genomineerd voor Beste Familiemusical 2023
'Kikker is verliefd (3+)' is bij ons te zien in de meivakantie op woensdagmiddag 3 mei 

De vrolijke familiemusical Kikker is verliefd (3+) is genomineerd voor een Musical Award: de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Deze jeugdvoorstelling is in de meivakantie, op woensdag 3 mei, in onze schouwburg te zien. 

In de voorstelling ‘Kikker is verliefd (3+)’ voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Publieksprijs

Het stemmen op de publieksprijs gebeurt in twee stemrondes. De eerste stemronde loopt t/m 25 april 2023 en op basis van het aantal stemmen gaan de drie genomineerde musicals met de meeste stemmen door naar de finale. Op deze drie musicals kan opnieuw gestemd worden tijdens het Musical Award Gala, dat live uitgezonden wordt op 15 mei 2023. Deze avond wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Stemmen op de genomineerde familiemusicals is mogelijk via vanhoorne.com/musicalawards. Kaarten voor ‘Kikker is verliefd De Musical (3+)’ in Schouwburg Cuijk zijn te reserveren via deze link.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook