nieuws ›› kerstvakantie-tips-voor-het-hele-gezin
Kerstvakantie-tips voor het hele gezin

Kerstvakantie-tips voor het hele gezin

18-12-2020

Je hoeft je deze kerstvakantie niet te vervelen. Voor kinderen zijn nu even geen uitstapjes mogelijk, maar gelukkig is er online genoeg te beleven. Zet je kerstmuts op, pak een schaaltje kerstkransjes en doe mee met deze leuke kerstvakantie-activiteiten.

Nieuwjaarsshow van Titus & Fien
Geniet 1 januari met het hele gezin van de Nieuwjaarsshow van Titus & Fien. Het thema van de uitzending is ‘wensen’. Kinderen kunnen nu al hun mooiste wens insturen en Titus & Fien laten een paar van deze wensen uitkomen! Hoe je meedoet leggen ze uit in deze video.

Kijk de Nieuwjaarsshow op 1 januari van 16.00 tot 18.00 op de Facebookpagina van Titus & Fien of op het YouTubekanaal van Van Hoorne Kids.

Kijk thuis naar een voorstelling op Podiumkids Online
Ook dit jaar kun je in de kerstvakantie genieten van een jeugdvoorstelling. Niet in de theaterzaal, maar gewoon thuis op de bank. Met een beker chocomelk, een kerstkransje en een dekentje is dat hartstikke gezellig!

Op Podiumkids Online zijn de leukste voorstellingen voor kinderen van verschillende leeftijden te zien. Kijk bijvoorbeeld naar het ‘Juffenballet (6+)’ van Maas theater en dans, of naar ‘Mismuis (8+)’ van de Nijmeegse Theatergroep Kwatta.

Geniet van de populaire musicals van Van Hoorne
Van Hoorne Entertainment, bekend van o.a. 'Belle en het Beest de Musical', lanceert vlak voor de kerstvakantie haar eigen YouTubekanaal. Nu kun je hun musicals en tv-uitzendingen bekijken op Van Hoorne Kids TV op YouTube. Het aanbod loopt uiteen van de populaire sprookjesmusicals als De Kleine Zeemeermin tot alle afleveringen van Fien & Teun, Pipo de Clown en Titus & Fien TV. Daar kom je de kerstvakantie wel mee door!

Pre-kerstprogramma voor kinderen in het Land van Cuijk
YouTuber Teun Peters organiseert samen met Stichting Doe je mee een pre-kerstprogramma, speciaal voor kinderen van 9 tot 15 jaar in het Land van Cuijk. Doe mee met de kerstbingo, met Heel het Land van Cuijk Bakt of de online pubquiz. In deze video vertelt Teun over zijn plannen. Zin om mee te doen? Meld je dan aan met dit formulier.

Op zoek naar leuke activiteiten voor volwassenen? Geniet van een avondje cultuur met onze kerstvakantie-tips.

Deel op Twitter | Deel op Facebook

Meer nieuws

Etan Huijs maakt videoclip in lege Schouwburg Cuijk
Sluiting schouwburg verlengd tot en met 9 februari
Cultuurtips voor de kerstvakantie
Thuis in 2021
Schouwburg gesloten tot en met 19 januari 2021
Leerlingen Merletcollege verruilen leslokaal voor theaterzaal
Paarse Vrijdag: ook de schouwburg is van iedereen
Gastprogrammeur John Floore overleden
Nieuw jaar, nieuw programma
Word nu Vriend en profiteer van de Vroege Vogel Verkoop