Gratis workshop Musical Academy Cuijk

06-09-2021

Voor iedereen die van zingen, dansen en acteren houdt is er maandag 13 september om 20.00 uur een gratis workshop van Musical Academy Cuijk. Deze nieuwe musicalopleiding voor volwassenen is een initiatief van artistiek leider Roel Verheggen uit Boxmeer in samenwerking met de schouwburg.

De opleiding zelf start maandag 27 september om 20.00 uur met wekelijkse lessen in de schouwburg. Het eerste jaar staat vooral in het teken van zang-, dans- en acteerlessen, het tweede jaar wordt toegewerkt naar een eindproductie in de Grote Zaal van Schouwburg Cuijk.

Alle lessen worden gegeven door ervaren professionals: Stephanie Bongers-van Werkhoven en Anneke Miggiels voor de vocal coaching en stemvorming, Martine Jansen voor beweging en dans en Roel Verheggen, die de algehele leiding heeft, voor het script, regie en spel.

Meld je hier aan voor de kennismakingsworkshop (kies bij aantal plaatsen 1). Dit kan nog tot en met vrijdag 10 september. Voor deelname is geen coronatoegangsbewijs nodig, wel geldt dat onderling 1,5 meter afstand moet worden gehouden.

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook