Frank Boeijen terug in Cuijk met concertreeks

03-06-2021

Frank Boeijen terug in Cuijk met concertreeks
Frank Boeijen in concert. Foto: Maarten Ederveen 

“We zijn op weg naar het einde. Het einde van de stilte.” Met deze woorden kondigt Frank Boeijen leuk nieuws aan. Nu de theaters weer open zijn, gaat hij weer op tournee. Op 17, 18 en 19 juni geeft hij een reeks intieme concerten in onze schouwburg. De kaartverkoop start zaterdag 5 juni om 10 uur. 

Na een maandenlange stilte gaan de deuren van de schouwburg eindelijk weer open. Aan Frank Boeijen de eer om als eerste ons toneel weer te betreden. In een sfeervolle setting – aan tafeltjes op het toneel – trakteert hij het publiek op zijn grootste hits. 

Om nooit te vergeten

De gasten die hem afgelopen november in de serie ‘Thuis in ’t Theater’ hebben gezien, noemen het een concert ‘om nooit te vergeten’. Zoals een van de aanwezigen het omschreef: “Al 36 jaar ga ik naar de concerten van Frank, deze was een van de mooiste.”

Naast de bekende hits als Zwart Wit, Kronenburg Park en Zeg me dat het niet zo is komt er ongetwijfeld ook nieuw werk voorbij. Frank heeft in de lockdown namelijk niet stilgezeten. Zoals hij ook eerder aan ons vertelde, schrijft hij voortdurend nieuwe muziek. Afgelopen maart plaatste hij In Tijden van Stilte en Mijn Geliefde Luisteraar op zijn YouTubekanaal

tekst loopt door onder video

Nieuwe muziek van Frank Boeijen: 'In tijden van stilte' 

‘Lang op gewacht’

De vorige keer kwam Frank met zijn strijdmakker Ger Hoeijmakers, deze keer neemt hij de voltallige band mee. Franks warme stem neemt je mee op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap, onder muzikale begeleiding van Ger Hoeijmakers, Peter van Benthem, Charles Nagtzaam en Mark Stoop. “We zien elkaar gauw weer”, schrijft Frank op zijn website. “Lang op gewacht. Laat de muziek tot ons komen.”

Frank Boeijen geeft donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 juni telkens twee concerten per avond (19.00 uur en 21.00 uur) voor maximaal 50 gasten. De kaartverkoop start zaterdag 5 juni om 10 uur.  
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook