Fotowedstrijd bij theatervoorstelling Sonny Boy

08-11-2023

Fotowedstrijd bij theatervoorstelling Sonny Boy
 

Solo Stories organiseert een fotowedstrijd bij haar theatervoorstelling Sonny Boy. Het productiehuis roept iedereen op een foto te maken die symbool staat voor diens oorsprong, een belangrijk thema in de voorstelling. Waar stond je wieg, wie of wat was belangrijk voor jou in je jeugd, wie of wat maakte dat jij nu bent wie je bent?

Uit iedere Nederlandse provincie wordt door de driekoppige jury een winnaar gekozen. De 12 winnende foto’s reizen vanaf 18 januari mee met Sonny Boy langs 80 theaters, waar ze geëxposeerd zullen worden in de theaterfoyers.

Je kunt je foto insturen tot 30 november via de website van Solo Stories.

Jury

De jury bestaat uit fotograaf Annemieke van der Togt, scriptschrijver en actrice Manoushka Zeegelaar Breeveld en regisseur Benno Hoogveld.

Prijzen

De winnaars worden uitgenodigd voor de opening van de foto-expositie op donderdag 18 januari in het Zaantheater in Zaandam, waar ze tevens de eerste try-out van de voorstelling mogen bijwonen. Ze ontvangen een op groot formaat afgedrukte foto van hun inzending en een door Annejet van der Zijl gesigneerd exemplaar van Sonny Boy.

Over Sonny Boy

Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de roman van Annejet van der Zijl uit 2004 wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waarin hij niet altijd even welkom was. 

Sonny Boy is te zien in onze Grote Zaal op dinsdag 7 mei. Kaarten en informatie 

Deel op Twitter | Deel op Facebook