Extra kaarten voor musical Belle en het Beest

16-09-2021

Extra kaarten voor musical Belle en het Beest
 

Vanwege de aangekondigde versoepelingen zijn er kaarten vrijgekomen voor ‘Belle en het Beest De Musical’ op zaterdag 25 september. Kom je verwonderen bij dit prachtige sprookje en doe mee met de verkleedwedstrijd. 

Deze week is bekendgemaakt dat de regels voor de schouwburg worden versoepeld. Vanaf zaterdag 25 september wordt de 1,5 meter afstand losgelaten en mag de gehele zaal weer gevuld worden, met gebruik van het coronatoegangsbewijs. Goed nieuws voor fans van Belle en het Beest: door de versoepelingen zijn voor deze musical extra kaarten vrijgekomen.

‘Belle en het Beest De Musical (4+)’ is een magisch sprookje voor de hele familie. Verwacht betoverende liedjes, schitterende kostuums en hilarische scènes, gebaseerd op het bekende verhaal van de gelijknamige tekenfilm. 

Na afloop is er een Sprookjesverkleedwedstrijd. Kom dus in je allermooiste kostuum naar het theater en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Ook kun je na de voorstelling met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet. 

'Belle en het Beest De Musical (4+)' is te zien op zaterdag 25 september om 14.00 uur. Kijk hier voor kaarten en informatie. Een uitleg over het coronatoegangsbewijs vind je op onze coronapagina

 

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook