Evi Hanssen geeft theatercollege

04-11-2022

Evi Hanssen geeft theatercollege
Woensdag 16 november geeft Evi Hanssen een theatercollege over het drinken van alcohol 

De Belgische presentatrice Evi Hanssen stopte een paar jaar geleden met het drinken van alcohol. Sindsdien ziet ze er beter uit, kan ze beter dansen, maar ervaart ze ook soberschaamte. Ze vertelt erover in haar eerste solovoorstelling ‘Sinds ik niet meer drink’ op woensdag 16 november, waarin ze een humoristisch inkijkje geeft over de invloed van alcohol. 

De voorstelling is het vervolg op haar boek ‘Sinds ik niet meer drink’ waarin Evi openhartig over haar ervaringen schrijft. Na 20.000 verkochte exemplaren en een overvloed aan lezersreacties kon het niet uitblijven dat de Vlaamse met dit verhaal het theater in zou gaan.

Hilarische anekdotes

Wie is Evi zonder dat gezellige glas in de hand? Met hilarische anekdotes en wetenschappelijke en historische inzichten vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.  

Een verhaal waarin ze jou vanaf de eerste seconde weet mee te nemen. Want op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen die niet drinken saai? Maak jij jezelf wijs dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? 

Bekend van tv

Evi Hanssen is bekend van de vele tv-programma’s, van VJ bij TMF Vlaanderen, Expeditie Robinson, Project Catwalk tot 3 op reis in Nederland. Evi heeft ook regelmatig aangeschoven als tafeldame bij praatprogramma’s in België en Nederland en is momenteel een vaste tafeldame van Khalid en Sophie.

‘Sinds ik niet meer drink’ van Evi Hanssen is woensdag 16 november bij ons te zien. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl 
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook