Een gesprek over inspiratie en dansen op het podium

10-03-2023

Een gesprek over inspiratie en dansen op het podium
Steffen zoekt Thomas Verbogt op in zijn werkkamer in Amsterdam 

In aflevering 2 van onze podcastserie ‘Dichterbij de artiest’ (i.s.m. BiblioPlus) gaat podcastmaker Steffen op bezoek bij Thomas Verbogt. De schrijver vertelt over zijn voorstelling 'Montere Weemoed II' en geeft een kijkje in zijn leven als columnist. Zelfs een wandeling naar de supermarkt zit vol inspiratie, zo vertelt hij. 

Verbogt staat dinsdag 14 maart in onze schouwburg met Montere Weemoed II. Samen met zangeres Beatrice van der Poel brengt hij verhalen met een zachte glans van melancholie. Een must voor liefhebbers van taal en muziek.

Podcast

In zijn werkkamer in Amsterdam vertelt Verbogt hoe de samenwerking met Beatrice tot stand is gekomen en hoe dit project hem als schrijver nieuwe ervaringen geeft. Van zittend achter een bureau naar dansend op het toneel. 

Aflevering 2 van ‘Dichterbij de artiest’ is te beluisteren op Spotify. Gebruik de speler hieronder of volg deze link naar de Spotify app. 

Dichterbij de artiest is een podcast van Schouwburg Cuijk en BiblioPlus. Voor ‘Montere Weemoed II’ op dinsdag 14 maart zijn nog kaarten beschikbaar.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook