Ed Struijlaart te gast in Snarenplukkers in Wild Verband

05-01-2024

Ed Struijlaart te gast in Snarenplukkers in Wild Verband
 

Ed Struijlaart besluit in 2010 al zijn schepen achter zich te verbranden en zich volledig te storten op zijn grote passie: muziek. Het legt hem geen windeieren en inmiddels is hij fulltime songwriter en podcastmaker. Dinsdag 16 januari vertelt hij over zijn grote passie in Snarenplukkers in Wild Verband.

Ed Struijlaart werkte als songwriter samen met onder andere Peter Slager van BLOF en Lisa Lois. Zijn eigen single ‘Make it on your own’ is al meer dan twee miljoen keer gestreamd op Spotify. Hij tourt langs de theaters met zijn eigen voorstelling en schuift regelmatig aan bij RTL Late Night om te vertellen over zijn gitaarhelden.

In Snarenplukkers in Wild Verband, de muzikale theaterserie van Bart-Jan Baartmans, vertelt hij meer over zijn liefde voor de gitaar. Hoe is zijn loopbaan gelopen en wie zijn zijn muzikale inspiratiebronnen? 

De serie Snarenplukkers in Wild Verband is nog een aantal keren te zien in verschillende theaters in het Land van Cuijk. Kijk voor het programma en kaartverkoop op schouwburgcuijk.nl/snarenplukkers  
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook