De kaartverkoop voor seizoen 22|23 is gestart!

09-06-2022

De kaartverkoop voor seizoen 22|23 is gestart!
Fred van Leer komt terug met een gloednieuwe voorstelling 

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is vrijdag 3 juni van start gegaan. De hardlopers zijn Theo Maassen, Fred van Leer en Peter Pannekoek. Ook voor Jesus Christ Super Star, van het Boxmeerse SentoVero, zijn al veel kaarten verkocht.

Afgelopen vrijdag startte de kaartverkoop voor seizoen 22|23 dat in september begint. Enkele dagen eerder konden Vrienden van de schouwburg al kaarten bestellen. 

Het aantal verkochte kaarten is op dit moment 10% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. “Hiermee zijn we nog niet terug op het oude niveau van voor corona, maar we zien dat het vertrouwen weer toeneemt”, aldus Bart Vaessen, directeur van Schouwburg Cuijk. “Het publiek heeft er weer zin in!”

Cabaret het populairst

De populairste voorstelling tot nu toe is van de bekende tv-stylist Fred van Leer, gevolgd door de cabaretiers Peter Pannekoek, Theo Maassen en Bert Visscher. De sprookjesmusical Assepoester staat ook in de top 10. 

Na het grote succes van de ‘Passion’ afgelopen seizoen, trekt SentoVero uit Boxmeer opnieuw veel publiek: de nieuwe musical ‘Jesus Christ Super Star’ staat op nummer 5 van de best verkochte voorstellingen. 

tekst loopt door onder de foto

De kaartverkoop voor seizoen 22|23 is gestart!
De sprookjesmusical 'Assepoester (4+)' is 25 september in de schouwburg te zien 

Einde seizoen

Het huidige theaterseizoen loopt bijna ten einde, met alleen deze week nog voorstellingen van Frans Bauer, Yentl & De Boer en Rob Scheepers. Daarna opent de schouwburg haar deuren voor de regio. Dansscholen geven een eindpresentatie, groep 8-leerlingen spelen hun eindmusical en middelbare scholen houden in de Grote Zaal hun diploma-uitreiking. 

Na de zomerperiode begint in september het nieuwe theaterseizoen, met het lokale kermisprogramma ‘Hully Gully’ als eerste voorstelling. Dinsdag 20 september en woensdag 21 september treedt Tineke Schouten op met haar jubileumvoorstelling ‘Dubbel’. 
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook