Checkpoint Charlie en Assepoester de Musical vallen in de prijzen

16-05-2023

Checkpoint Charlie en Assepoester de Musical vallen in de prijzen
Van Hoorne Entertainment wint met Assepoester de Musical de publieksprijs voor Beste Familiemusical  

Maandagavond 15 mei werden de Musical Awards uitgereikt tijdens het jaarlijkse Musical Awards Gala. Onder anderen de producenten van Checkpoint Charlie en Assepoester de Musical mochten een award in ontvangst nemen. Deze voorstellingen waren dit seizoen in onze schouwburg te zien. 

Stef Bos mocht de prijs in ontvangst nemen voor de Beste Liedteksten, die hij schreef voor de Nederlandse musical Checkpoint Charlie. Hierin worden een aantal inwoners van Berlijn gevolgd ten tijde van de bouw van de Berlijnse muur.

tekst loopt door onder de foto

Checkpoint Charlie en Assepoester de Musical vallen in de prijzen
Stef Bos mag de prijs voor Beste Liedteksten in ontvangst nemen, voor de musical Checkpoint Charlie 

Van Hoorne Entertainment, bekend van vele populaire familievoorstellingen zoals Kikker is Verliefd en Titus & Fien, won de publieksprijs voor de Beste Familiemusical voor Assepoester de Musical.

“Wij zijn zo ongelofelijk blij met deze prijs! Het publiek heeft duidelijk laten merken dat ze ons echt leuk vinden met 59% van de stemmen. Hier werken we al 20 jaar zo hard aan en hier zijn al onze mensen dagelijks mee bezig. Wij willen gewoon kinderen en hun familie gelukkig maken en blijkbaar lukt dat.” - Aldus Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Entertainment.

We feliciteren hen met deze prijs!

Deel op Twitter | Deel op Facebook