nieuws ›› bewaar-je-ticket-geniet-later
Bewaar je ticket, geniet later

Bewaar je ticket, geniet later

09-04-2020

Zoals je wellicht in de media hebt gelezen is er een landelijke regeling voor iedereen met kaarten voor een voorstelling, festival of concert. Deze regeling is ontwikkeld door de verschillende brancheverenigingen binnen de culturele sector en wordt ondersteund door het ministerie van OC&W en de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Via de regeling vragen theaters bezoekers hun bezoek uit te stellen tot de nieuwe datum voor de voorstelling of, als dat niet mogelijk is, naar een andere voorstelling te gaan. Op deze manier hopen theaters, producenten en artiesten het hoofd boven water te kunnen houden en de grote economische klap door het coronavirus op te vangen.

Bedankt voor jullie geduld
Iedereen met kaarten voor een voorstelling die vanwege het coronavirus niet door kon gaan, willen wij bedanken voor het geduld. Ook nu vragen we nog even om je begrip, wij hebben tijd nodig de regeling binnen onze schouwburg te organiseren. Ook wordt momenteel voor een aantal voorstellingen nog een nieuwe datum gezocht. Zodra alles duidelijk is, ontvang je een e-mail over de praktische afhandeling.

Deel op Twitter | Deel op Facebook

Meer nieuws

Nieuw: Thuis in 't Theater
Aangescherpte maatregelen 13 okt 2020
Mondkapje op? Heel graag!
Voorstellingen gaan door
Veilige cultuurhaven
Unieke en bijzondere avond met Sanne Wallis de Vries
Talentvolle auteurs uit het Land van Cuijk in de schijnwerpers
Nieuw programma en start kaartverkoop
Cultuurbende brengt cultuur en jongeren samen
Join Filmtheater Cuijk: kijken en praten over films met betekenis