Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk
Openingstijden bespreekbureau:
di t/m vr van 15 tot 18 uur
en twee uur voorafgaand aan een voorstelling.
Gesloten in juli en augustus.

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
VERHUUR
 

Schouwburg Cuijk Evenementen

           

           Opa’s 80e verjaardag vieren...
           Jubilaris in het zonnetje zetten...
           Jullie bruiloft met DJ...
           Een congres met gratis technische knowhow...
           Brainstormen op dinsdagmiddag...
           Highteaën omdat je beste vriendin jarig is...
           Een workshop organiseren voor 120 personen...
           Een zilveren huwelijk vieren...
           Echt oud-Hollands feesten met je collega’s...
           Jullie beurs op een centrale locatie...

 

...DAT DOE JE BIJ DE SCHOUWBURG!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement?

Neem rechtstreeks contact op met Frits Kok: uw contactpersoon voor het organiseren van onvergetelijke evenementen in Schouwburg Cuijk.

Telefoon: 06 554 065 89
E-mail: f.kok@schouwburgcuijk.nl

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

 

Op zoek naar de perfecte locatie?

Iets te vieren? Bij Schouwburg Cuijk zijn er talloze mogelijkheden om van iedere gelegenheid een gezellig en geslaagd feest te maken! Alles is mogelijk.


Neem direct contact op!

Neem voor het organiseren van onvergetelijke evenementen in Schouwburg Cuijk direct contact op met Frits Kok via 06 - 55 40 65 89 of f.kok@schouwburgcuijk.nl


Geniet! Wij doen de rest.

Wij regelen alles, zodat u zelf ook kunt ontspannen en genieten Samen maken we er een unieke dag van voor u én alle gasten. Van verjaardag tot familiedag en van babyshower tot knallend huwelijksfeest.
 

               •  Bruiloft
               •  Huwelijksjubileum
               •  Verjaardag
               •  High Tea
               •  Afscheidsviering

 

Bruiloft - Een dag om nooit meer te vergeten

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Daar hoort natuurlijk een fantastische locatie bij! Schouwburg Cuijk is een geweldige keuze als droomlocatie voor jullie huwelijksdag.

Geheel naar jullie wens verzorgen wij, met onze ervaring en creativiteit, dan ook graag jullie complete huwelijksdag waarbij het jullie en alle gasten aan niets ontbreekt!

Trouw inspiratie? Download hier de bruidsbrochure.


Huwelijksjubileum - 12½, 25 of 50 jaar getrouwd? Dat moet gevierd worden!

Ook je bronzen-, zilveren-, gouden- of diamanten bruiloft, kun je tot in de puntjes bij Schouwburg Cuijk laten verzorgen.

Een intiem diner met familie en vrienden, een gezellige receptie en natuurlijk een spetterende feestavond samen met al uw dierbaren. We denken graag met u mee om er een onvergetelijk feest van te maken.

 • Huwelijksjubileum 3-uurs arrangement (vanaf € 21,50 p.p.)
  Petit fours met jullie eigen logo van Bakkerij Harrie-Jan Loeffen (€ 2,10). Wij serveren Hollands assortiment, warm bittergarnituur (2 hapjes p.p.), 1 koud hapje en zoutjes/nootjes op tafel.
 

Verjaardag - Bij Schouwburg Cuijk ben je écht jarig!

Je wilt van je verjaardagsfeest een onvergetelijke beleving maken? Dan ben je bij Schouwburg Cuijk aan het juiste adres.

Sfeervolle, creatieve, avond- of dagvullende programma’s waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wij verzorgen een feest dat u niet snel zult vergeten.

Iemand die een bijzondere leeftijd bereikt verrassen met een leuke verjaardags-surprise party? Wij denken graag mee en maken deel uit van het verrassings comité voor de ultieme surprise!


High Tea - een nieuwe culinaire toevoeging!

Schouwburg Cuijk verrast haar gasten met een nieuwe culinaire toevoeging: een High Tea!
Niets is leuker dan een middag tijd maken voor vrienden of familie en al helemaal als dat gebeurt tijdens een uitgebreide High Tea in onze schouwburg.

 

 

Respectvol afscheid nemen

De uitvaartdienst voor uw dierbare dient respectvol te verlopen. Wij willen u graag de zorgen uit handen nemen en er aan bijdragen dat de overledene een waardig en stijlvol afscheid krijgt.

 • Uitvaart arrangement 1 (2-uurs) vanaf 9.50 p.p.
  Muffins en brownies / koekjes + nougat op etageres / onbeperkt water, koffie en thee
   
 • Uitvaart arrangement 2 (2-uurs) vanaf 12.00 p.p.
  Ontvangst met koffie of thee en een Cuijks 'Kuukske' met aansluitend een drankje naar keuze. Zoutjes/nootjes op tafel, 2x warm en 1x koude hapjes
   
 • Uitvaart arrangement 3 (2-uurs) vanaf 13.50 p.p.
  Twee a drie zachte broodjes met ham / kaas / onbeperkt water, koffie en thee
   
 • Uitvaart arrangement 4 (2-uurs) vanaf 17.00 p.p.
  Kopje soep + broodstengels / 3 sandwiches pp (zalm, rosbief, kaas)  / stukje quiche / bordje diverse zoetigheden / onbeperkt water, koffie en thee


Mocht er een uitloop zijn, dan zullen wij die dranken op nacalculatie meenemen bovenop de arrangementsprijs.

 

Hét podium voor uw evenement!

Gastvrijheid is voor ons meer dan vriendelijk uw jas aannemen of vakkundig uw drankje serveren. Het is ook meer dan een vlotte bediening.

U moet onze gastvrijheid kunnen proeven, in alles wat u ziet, hoort en voelt. En het is voor ons pas écht gastvrij als wij erin slagen uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu een locatie zoekt voor een inspirerend congres, een formele diner of een uitdagend feest; u mag van ons verwachten dat wij u het beste bieden. Voor een aantrekkelijke prijs!


Neem direct contact op!

Neem voor het organiseren van onvergetelijke evenementen in Schouwburg Cuijk direct contact op met Frits Kok via 06 - 55 40 65 89 of f.kok@schouwburgcuijk.nl.


Vertrouwd gastvrij, verrassend vernieuwend

 • Een modern gebouw in het centrum van Cuijk met daarin geïntegreerd een uniek rijksmonument
 • Gelegen in een natuurlijke omgeving op korte afstand van Nijmegen en Den Bosch en het Duitse Ruhrgebied
 • Uitstekend bereikbaar via snelweg A73 en per trein
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Een horecaconcept gebaseerd op duurzame waarden
 • ‘State-of-the-art’ techniek en faciliteiten voor licht, geluid, voorstellingen of presentaties
 • Nieuwste culinaire en gastvrijheidstrends samen met u vertaald naar grensverleggende concepten voor uw event!
 

Zalen en ruimtes

Schouwburg Cuijk beschikt over meerdere aansprekende horecaruimtes, theaterzalen en congreszalen voor de meest uiteenlopende evenementen.

 • De Foyer
 • De TheaterZaal
 • Het Schouwcafé
 • De Sociëteit
 • Het Theatercafé
 • Het Grandcafé
 

Event concepten

Voor een geslaagd relatie of personeelsevent? Schouwburg Cuijk is geschikt voor vergaderingen en diners vanaf 20 personen en voor congressen en personeelsfeesten tot 800 personen.

U heeft al een culinair arrangement vanaf € 25,50 per persoon. Op basis van minimaal 50 personen en maximaal 2,5 uur. We inspireren u graag met eten en drinken passend bij de doelstelling van uw event. Samen ontwikkelen we een mooi concept waarmee we echt van betekenis zijn voor uw gasten. Voeg onze gastvrijheid daar aan toe en doelstellingen worden bereikt.

 • Eventconcept: Happy Food Market
  Gezellig samen slenteren langs de kraampjes. Origineel gepresenteerde gerechten. Wereldwijs genieten van ‘signature dishes’ uit diverse streken en culturen. Niets moet, alles mag. Snoepen van ‘fingerfood‘. Heerlijk samen kokkerellen, proeven en beleven. Dit concept is een feest voor de smaakpapillen. Ruiken en proeven. En nog eens proeven. Je wordt al blij als je er aan denkt!
 

Maak rendement met uw evenement!

De afgelopen 30 jaar heeft Hutten meer dan 130.000 evenementenmogen verzorgen. We bestaan sinds 1929, maar juist in deze periode hebben we geleerd waarom het ene event beter is dan het andere. De zoektocht naar ‘het beste event’ leidde tot conclusies en inzichten. Hutten heeft een methode ontwikkeld waarmee een event tegen zo min mogelijk kosten maximaal kan bijdragen aan het behalen van uw doelstelling. Kortom: geld verdienen met een evenement.

 

Doelgerichte betekenisvolle events

Graag nemen wij u in dit boek mee in onze wereld, de wereld van doelgerichte betekenisvolle events! Hutten is een uitermate ervaren partner in de organisatie van doelgerichte events en voegt vanuit deze gedachte met eten, drinken en gastvrijheid echt toe. Daarmee overtreffen we samen met u waarschijnlijk alle verwachtingen van uw gasten. Natuurlijk denkt en doet Hutten als specialist mee in het zetten van de mood; ontwikkelen van het totaal concept, decorbouw, inrichting en styling. De organisatie van entertainment hoort daar ook bij.

 

 

Neem gerust alvast een voorproefje!

 

Bekijk onze fotopagina's op Facebook
 

 

Enthousiast geworden? Neem direct contact op!

Neem voor het organiseren van onvergetelijke evenementen in Schouwburg Cuijk direct contact op met Frits Kok via 06 - 55 40 65 89 of f.kok@schouwburgcuijk.nl.