Jazz & Wereld

In de serie Jazz & Wereld neemt gastprogrammeur Henk Roelofs je mee in de jazzscene. Ontdek vier heel verschillende jazzartiesten en geniet van een heerlijke zondagmiddag gevuld met kwaliteit en 'behapbare' muziek."Mensen denken soms dat jazz niks voor hen is", vertelt Henk Roelofs, "maar dan zouden ze echt eens moeten komen luisteren. Een live ervaring is niet te vergelijken met thuis op de bank een cd of naar Spotify luisteren."

“Het nieuwe programma is heel divers, met veel crossovers. Ramirez! is een eenmalig project met een internationale bezetting, een frisse band met veel latin elementen.

Het Doppler Trio is een pianotrio, daar ben ik zelf helemaal gek van. Hun muziek is heel lyrisch maar gaat over in rockachtig.

StarkLinneman Quintet speelt een mix van klassiek en jazz. Ze spelen muziek van Beethoven met jazzelementen, heel bijzonder.

Fenix is de nieuwe formatie van Kika Sprangers, een van de beste saxofonisten van Nederland. Zij spelen ook een mooie mix van rustige muziek met stevige grooves."

Inclusief drankje en een kleine borrelgarnituur na afloop

Een intiem inkijkje in het leven van de gitarist, met natuurlijk ook muziek

Henk Roelofs, gastprogrammeur

Bekijk deze voorstellingen