Boek & Praat

In de serie Boek & Praat, een samenwerking tussen de schouwburg en BiblioPlus, maak je kennis met je favoriete auteur. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen én om een boek te laten signeren.De serie bestaat al sinds 2017 maar wordt dit seizoen in een nieuw jasje gegoten, zo vertellen Annebel Spanjersberg (programmamaker BiblioPlus) en Dorien Pool (marketingmedewerker Schouwburg Cuijk).

“Zo is er voortaan een vaste interviewer", vertelt Annebel Spanjersberg, programmamaker BiblioPlus. "Eric Reijnen Rutten, journalist van De Gelderlander, gaat de schrijvers het hemd van het lijf vragen. Nieuw is ook de huismuzikant. Singer-songwriter Collin Hoeve speelt tussendoor liedjes die iets met de schrijver te maken hebben, bijvoorbeeld muziek die hij of zij altijd tijdens het schrijven aan heeft staan. Boek & Praat wordt veel meer een beleving.”

Dorien Pool, marketingmedewerker Schouwburg Cuijk: “Het is zo leuk om de schrijver over het boek te horen vertellen. Zo vertelde Lisa Weeda bijvoorbeeld in een eerdere editie hoe het was om haar oma te interviewen en Jaap Robben over de verfilming van zijn roman Zomervacht. Ook als je het werk van de schrijver nog niet gelezen hebt, is het interessant om naar te luisteren.  Je kunt ook nieuwsgierig worden gemaakt en zo nieuwe boeken ontdekken. Echt een aanrader voor iedereen die van lezen houdt!”

Inclusief koffie en een zalige tartelette van de Looijerij

De ontmoeting met jouw favoriete schrijver met een speciale muzikale omlijsting

Dorien Pool en Annebel Spanjersberg

Bekijk deze voorstellingen