Bee Gees Forever

You should be dancing
za 19 okt - wo 22 okt
za 19 okt
-
wo 22 okt

Inmiddels kent heel Nederland ze, want de afgelopen winter verrasten ze iedere zaterdagavond weer tijdens hun deelname aan ‘The Tribute - Battle of the Bands’. En….ze zijn dé winnaar geworden!

Met in de finale driemaal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen. En dan nu trekken ze meteen al de theaters in!

Talloze hits
De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd! 

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan. 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer