Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
Bewaar je ticket, geniet later
Zoals je wellicht in de media hebt gelezen is er een landelijke regeling voor iedereen met kaarten voor een voorstelling, festival of concert. Deze regeling is ontwikkeld door de verschillende brancheverenigingen binnen de culturele sector en wordt ondersteund door het ministerie van OC&W en de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Via de regeling vragen theaters bezoekers hun bezoek uit te stellen tot de nieuwe datum voor de voorstelling of, als dat niet mogelijk is, naar een andere voorstelling te gaan. Op deze manier hopen theaters, producenten en artiesten het hoofd boven water te kunnen houden en de grote economische klap door het coronavirus op te vangen.
Bedankt voor jullie geduld
Iedereen met kaarten voor een voorstelling die vanwege het coronavirus niet door kon gaan, willen wij bedanken voor het geduld. Ook nu vragen we nog even om je begrip, wij hebben tijd nodig de regeling binnen onze schouwburg te organiseren. Ook wordt momenteel voor een aantal voorstellingen nog een nieuwe datum gezocht. Zodra alles duidelijk is, ontvang je een e-mail over de praktische afhandeling.
Bespreekbureau telefonisch niet bereikbaar
Vanwege de sluiting van de schouwburg is het bespreekbureau telefonisch niet bereikbaar. Mocht je ons nodig hebben, stuur dan een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl. Omdat er nog veel onduidelijk is, kunnen we mogelijk niet alle vragen beantwoorden. We hopen op je begrip en geduld.
Overige bereikbaarheid
Onze afdeling horeca is bereikbaar per e-mail: horeca@schouwburgcuijk.nl.
Onze financiële administratie is bereikbaar per e-mail: administratie@schouwburgcuijk.nl (alleen zakelijk, niet voor vragen over kaarten).
NIEUWSBRIEF

Nieuws en tips per e-mail

Schrijf u hier in voor TheaterMail, onze periodieke e-mailnieuwsbrief.

De heer    Mevrouw
Verzenden
PODIUM CADEAUKAART
Deze website gebruikt cookies  |  Meer informatie  |  

Meer informatie over het gebruik van cookies en uw persoonsgegevens vindt u in ons privacystatement.