Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
Bewaar je ticket, geniet later
Zoals je wellicht in de media hebt gelezen is er een landelijke regeling voor iedereen met kaarten voor een voorstelling, festival of concert. Deze regeling is ontwikkeld door de verschillende brancheverenigingen binnen de culturele sector en wordt ondersteund door het ministerie van OC&W en de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Via de regeling vragen theaters bezoekers hun bezoek uit te stellen tot de nieuwe datum voor de voorstelling of, als dat niet mogelijk is, naar een andere voorstelling te gaan. Op deze manier hopen theaters, producenten en artiesten het hoofd boven water te kunnen houden en de grote economische klap door het coronavirus op te vangen.
Bedankt voor jullie geduld
Iedereen met kaarten voor een voorstelling die vanwege het coronavirus niet door kon gaan, willen wij bedanken voor het geduld. Ook nu vragen we nog even om je begrip, wij hebben tijd nodig de regeling binnen onze schouwburg te organiseren. Ook wordt momenteel voor een aantal voorstellingen nog een nieuwe datum gezocht. Zodra alles duidelijk is, ontvang je een e-mail over de praktische afhandeling.
Bespreekbureau telefonisch niet bereikbaar
Vanwege de sluiting van de schouwburg is het bespreekbureau telefonisch niet bereikbaar. Mocht je ons nodig hebben, stuur dan een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl. Omdat er nog veel onduidelijk is, kunnen we mogelijk niet alle vragen beantwoorden. We hopen op je begrip en geduld.
Overige bereikbaarheid
Onze afdeling horeca is bereikbaar per e-mail: horeca@schouwburgcuijk.nl.
Onze financiële administratie is bereikbaar per e-mail: administratie@schouwburgcuijk.nl (alleen zakelijk, niet voor vragen over kaarten).
NIEUWSBRIEF

Nieuws en tips per e-mail

Schrijf u hier in voor TheaterMail, onze periodieke e-mailnieuwsbrief.

De heer    Mevrouw
Verzenden
PODIUM CADEAUKAART

NIEUWS

Join Cinema Cuijk: kijken en praten over films met betekenis

Het complete programma voor het nieuwe theaterseizoen 20|21 laat nog even op zich wachten. Achter onze dichte deuren bruist en broeit het van de nieuwe ideeën en initiatieven. De komende weken vertellen we je er graag meer over. In aflevering 2: Karel Janssen over de nieuwe filmclub bij de schouwburg.
lees meer →

Gezocht: schemerlampen en vloerkleden

Ben je uitgekeken op die ene schemerlamp, lampenkap of je Perzisch tapijt? Voor de nieuwe serie singer-songwriterconcerten Thuis in ’t Theater gaan we voor een huiselijke, intieme sfeer. We zoeken dus gezellige meubeltjes, maar ook een mooie oude radio, LP’s, een lectuurbak, gehaakte kleden of kussentjes.
lees meer →

Musicals Cuijkse basisscholen op het witte doek

Ook dit jaar voeren de leerlingen van de basisscholen Harlekijn en Startblok hun eindmusical op in de grote zaal van Schouwburg Cuijk. Met één verschil: het publiek zit deze keer niet in de zaal, maar verderop in de bioscoop.
lees meer →

Guido Weijers komt met oudejaarsconference

CUIJK – De eerste grote naam van het nieuwe theaterseizoen is bekend. Donderdag 8 oktober staat cabaretier Guido Weijers twee keer in onze schouwburg met een try-out van zijn Oudejaarsconference 2020. Er zijn voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur. De kaartverkoop start maandag 22 juni.
lees meer →

Deze website gebruikt cookies  |  Meer informatie  |  

Meer informatie over het gebruik van cookies en uw persoonsgegevens vindt u in ons privacystatement.